Адвокат української льотчиці Надії Савченко Марк Фейгін спростував слова правозахисника народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука.

Про це повідомляє Главком.

"Ви зараз таке сказали. Я вперше таке чую, звичайно. Мені ніхто, по-перше, не пропонував, а потім, закон мені поки не дозволяє брати участь у справі Мосійчука. Я ж російський адвокат і громадянин Росії", - сказав він.

Читайте також: Адвокат Надії Савченко погодився захищати Мосійчука - Сиваков

Нагадаємо, сьогодні адвокат Мосійчука Леонід Сиваков заявив, що представники нардепа ведуть переговори з Марком Фейгіним, який вже нібито дав згоду зайнятися справою радикала.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

17 вересня Верховна Рада України дозволила арешт народного депутата Ігоря Мосійчука. За відповідне рішення проголосували 262 нардепа.

Печерський районний суд Києва 18 вересня заарештував Мосійчука на два місяці. У відповідь на це рішення нардеп оголосив голодування.