Представники народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука ведуть переговори з російським адвокатом Надії Савченко Марком Фейгіним.

Як повідомляє Главком, правозахисник вже дав попередню згоду зайнятися справою нардепа.

Адвокат радикала Леонід Сиваков підтвердив цю заяву.

"Я знаю, що представники Ігоря Мосійчука вели з ним такі переговори, і Марк, начебто, вже дав свою згоду. Ось ми тепер і подивимося, як можливість українського громадянина захистити в Росії можна порівняти з тією можливістю, яка присутня при захисті українського громадянина на території України", - заявив Сиваков.

Марк Фейгін ще не коментував таку заяву.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Читайте також: Мосійчука в СІЗО з ранку "катують" російською попсою

Нагадаємо, 17 вересня Верховна Рада України дозволила арешт народного депутата Ігоря Мосійчука. За відповідне рішення проголосували 262 нардепа.

Перед голосуванням генеральний прокурор Віктор Шокін продемонстрував депутатам відео, на якому є факти корупційної діяльності Мосійчука.

На наступний день Печерський районний суд Києва заарештував Мосійчука на 2 місяці. У відповідь на це нардеп оголосив голодування.