Українські активісти з "Євромайдану-Варшава" влаштували акцію на підтримку Надії Савченко.

Як повідомляє Укрінформ, акцію приурочили до конференції ОБСЄ.

Люди з плакатами вишикувались біля варшавського готелю Sofitel Victoria.

Спочатку вони розгорнули великі плакати із зображенням Савченко і хештегами #FreeSavchenko та ?#?LetMyPeopleGO?.

"Ми стоїмо біля великого банера ОБСЄ і запрошуємо усіх охочих до фото. Нас уже підтримали члени як офіційних, так і неофіційних делегацій з Литви, Білорусі, Грузії, США, Франції та багатьох інших", - повідомила лідер варшавського Євромайдану Наталія Панченко.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

За її словами, акція привернула увагу й представників російської делегації.

"Більшість із них кажуть, що не робитимуть фото з людиною, яка вбиває людей і якій місце у в'язниці. Але є й адекватні росіяни, які щиро визнають, що підтримують нас, але не можуть зробити фото, оскільки бояться", - сказала вона.

Читайте також: Стартувала глобальна акція на підтримку Савченко

Нагадаємо, що адвокати української льотчиці Надії Савченко закликали провести всесвітню акцію FreeSavchenko під час перебування президента Росії Володимира Путіна на 70-ій Генасамблеї ООН.