Бойовики на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей почали торгівлю запчастинами з військової техніки.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"У зв'язку з невиплатою грошового забезпечення військовослужбовців 2 АК, в якості альтернативного способу збагачення почали торгівлю запчастинами військової техніки, які можуть використовуватися в цивільних агрегатах або автомобілях", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Сили АТО відвели артилерію на маріупольському напрямку

Зазначається, що "продовжуються випадки дезертирства у підрозділах 2 АК. При цьому більшість особового складу, який покидає підрозділ, рецидивісти".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За даними розвідки, 28 жовтня основні зусилля супротивника були зосереджені на перевірці бойової готовності частин і з'єднань 1 і 2 АК шляхом переведення їх у вищі ступені бойової готовності.