З 7 листопада на вулицях міст України з'являться евакуатори, які забиратимуть неправильно припарковані авто. Набирає чинності "Закон про поліцію", пише Gazeta.ua.

Водіям доведеться оплачувати штраф, роботу евакуатора, а також стоянку на штрафмайданчику. Забирати машину будуть у випадку, якщо вона заважає руху.

Повідомляють, що евакуатори вже три місяці працюють у Києві. Щоправда, вони забирають автомобілі тільки в поодиноких випадках, але з 7 листопада зможуть забирати неправильно припарковані авто у всіх містах.

Читайте також: Стартував конкурс у нову поліцію по боротьбі з наркотиками

"Так, ми виведемо евакуатори, щоб полегшити пересування громадян в громадському транспорті", - заявив глава київської нової поліції Олександр Фацевич.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також поліція буде забирати машини за водіння в нетверезому стані, за стоянку і зупинку в місцях під заборонним знаком чи на зупинці.

"Якщо машина на "аварійці", то до вас підійде інспектор і попросить від'їхати. Якщо ви перебувєте в машині або поруч, а авто неправильно припарковано, то на вас складуть протокол і авто забирати не будуть", – розповіли в МВС.