3 листопада в Космічному мікрорайоні по вул. Юності, в 14:45, троє невідомих у чорному одязі з капюшонами на головах напали на учасника АТО, солдата 81-ї десантно-штурмової бригади під позивним "Кіт". Він був одягнений в армійську форму, рухався в напрямку військкомату.

Про цей факт у Фейсбуці повідомив користувач Олексій Засоба. За його даними, після отриманого удару по голові "Кіт" втратив свідомість. Але це не зупинило нападників. Вони, за словами свідка нападу, кілька хвилин "танцювали" і стрибали на голові військовослужбовця.

Читайте також: У Запоріжжі двоє працівників СБУ добу катували 19-річного хлопця

"Сьогодні йому вже краще. Може потроху підніматися і розмовляти. На жаль, госпіталь так і не вийшов на зв'язок до бійця, щоб надати офіційну допомогу. Ті ліки, яких не було в лікарні, я придбав за власні кошти. На щастя, вони виявилися не такими цінними "- пише у Фейсбуці Олексій Засоба.

Також наголошується, що за останні десять днів, це вже третій випадок нападу в тому ж районі міста і з такими ж наслідками. "Ще одну людину покалічили вдень, причому на тій же вулиці. Третього в районі "Технікуму" не тільки покалічили, але і викрали для тортур. У всіх озвучених випадках діяли три людини в темному одязі! Міліція тільки розводить руками ... ".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще