Про це написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook радник голови МВС Антон Геращенко.

"У майбутньому при прийомі в Національну Поліцію, перевірятимуться сторінки претендентів в соціальних мережах на предмет їх світогляду та громадянської позиції", - написав він.

Так народний депутат від "Народного фронту" прокоментував ситуацію навколо співробітника Київської патрульної поліції Олексія Савкіна, який захоплювався звірствами "Беркута" й іншими діями проти Революції гідності.

"Прохання до активних громадянам допомагати Національної поліції в цьому питанні, моніторячи сторінки поліцейських в соціальних мережах", - зазначив Антон Геращенко.

Водночас, нардеп висловив переконання, що на державній службі Олексію Савкіну і тим, хто поділяв його переконання, робити нічого.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Скандал: київський коп закликав Беркут вигнати "бомжів" під час Майдану (фото)

"Уявлення Олексія Савкіна не означає втім, що він не зможе працювати у сфері господарських відносин або стати приватним підприємцем і працювати як чесний громадянин України", - написав Геращенко.

Нагадаємо, сьогодні київського патрульного поліцейського Олексія Савкіна відсторонили від служби на час перевірки щодо можливого порушення ним дисципліни та морально-етичних норм.