Прем'єр-міністр Фінляндії Юха Сіпілі провів політ із міста Гельсінкі до Оула у кабінці туалету. Йому забракло місця в літаку.

Про це пише Helsingin Sanomat.

"Це сталося ще 7 листопада. Прем'єр брав участь у переговорах із реформи соціального забезпечення та охорони здоров'я, які затягнулись на всю ніч. Чоловік пропустив всі рейси в Оулу, куди збирався попрямувати із дружиною", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Англієць заснув у туалеті стадіону на сім годин

Згідно інформації, Сіпілі прийняв доволі нестандартне рішення - полетіти в Оулу раннього ранку на літаку рятувальної служби.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину
Показати ще

На борту було всього одне вільне місце, він посадив на нього свою дружину, а сам пролетів весь рейс у туалеті.

Довідка. 54-річний Сіпілі є главою партії Фінський центр та обіймає пост прем'єра із травня цього року.

У вересні в ході обговорення реформи соціального забезпечення він запропонував збільшити робочий день на 20 хвилин або відмовитися від виплати відпускних. Подібні заходи, на його думку, можуть замінити підготовлений пакет жорсткої економії з витрат на працю.