Під час матчу англійської Ліги 1 між "Барнслі" та "Флітвуд Таун" стався дуже незвичайний випадок за участі фаната. Уболівальник господарів поля пішов у туалет та залишився там на сім годин.

Про це пишуть у англійських ЗМІ.

У перерві між таймами хлопець пішов до вбиральні та заснув там. Коли він прокинувся, то побачив, що приміщення зачинене. Фанат "Барнслі" був вимушений зірвати пожежну сигналізацію щоб викликати порятунок.

Працівники стадіону запевняють, що хлопець проспав у туалеті сім годин. Коли його знайшли, він був без взуття. Також фанат розповів, що у нього вкрали мобільний телефон та шапку.

Люди, які прийшли на допомогу чоловіку, вважають, що інцидент трапився через те, що він випив кілька пінт пива перед матчем.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Читайте також: Кварцяний погрожував розправою арбітру матчу

Зазначимо, що хлопець не пропустив нічого цікавого. Його команда програла із рахунком 0:1, а гол забили ще у першому таймі.