На порталі "Захоплюючий Київ" з'явилися пазли для тих, хто цікавиться нашим містом. На грі-мозаїці, що має безліч деталей, зображені центральні вулиці Києва — райони Майдану, Хрещатика, Бессарабки та Золотих воріт, також там можна розгледіти громадський транспорт, автомобілі й незвичних городян. Про це пише dreamkyiv.com.

Пазл "Київ" виготовила компанія "Хитрий жук". Розмір зображення-карти — 100 на 67 сантиметрів, воно складається з 24 елементів та розраховане на дорослих і дітей від 2—3 років. Ціна — 375 грн.

Читайте також: У центрі Києва на стіні оселився бразильський козак (фото)

Принт для пазла розробила київська художниця-ілюстратор Поліна Дорошенко. У списку її робіт, зокрема, оформлення "Лісової пісні" Лесі Українки для видавництва "Основи". Працюючи над ілюстраціями, художниця намагається відійти від традиційного оформлення й обрати більш грайливий і сучасний формат. Створюючи зображення для пазла "Київ", Поліна використовувала Google Maps. Там дивилась, наприклад, форму вікон будинків, які наносила на гру-мозаїку.

Понад усе художниці сподобалось малювати персонажів на велосипедах, продавців квітів біля Бессарабки та фруктів біля Золотих воріт, а також робити малюнки крейдою на асфальті.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще