Вчора, 8 грудня, у Дарницькому районі Києва стався напад на кіоск, який продає хлібобулочні вироби.

Про це повідомляє прес-служба головного управління Національної поліції в Києві.

"О 17:30 до правоохоронців Дарницького управління поліції звернулася працівниця кіоску з продажу хлібобулочних виробів. Жінка повідомила, що у приміщення увірвався мужчина, погрожував ножем і фізичною розправою, вимагав дати йому київський батон ", - сказано у повідомленні.

Читайте також: Кияни б'ються за дешевий хліб

Через дві години після звернення патрульні звернули увагу на молодого чоловіка, який мав схожі з нападником прикмети, і доставили його до управління поліції Дарницького району. Там він у всьому зізнався і пояснив свої дії тим, що у нього не було грошей для придбання батона.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України - розбій. Любителю батонів загрожує від семи до дванадцяти років ув'язнення із конфіскацією майна.