Мешканці столиці штурмують спеціалізовані кіоски, де можна придбати хліб по соціальній ціні. Хлібобулочну продукцію завозять тричі на день, проте люди розмітають все із полиць - миттєво.

Про це пише Сегодня.

"Можна простояти 20 хвилин, а можна і годину. Головне - прийти до завезення, інакше потім вже хліб не купиш, і потрібно знову кілька годин чекати. Я ось, наприклад, по дві, а то й по три буханці відразу купую - щоб кожен день не ходити ", - розповідає пенсіонерка Маргарита Вікторівна.

Читайте також: "Київхліб" ставить кіоски на газонах, щоб їх демонтували

За словами киян, черги сюди простоюють, неначе у мавзолей, часто, нерви не витримують і хліб намагаються отримати силоміць.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Згідно інформації, із початком грудня в Києві подорожчав хліб. Ціни зросли на український столичний подовий (з 6,90 грн до 7,92 грн), пшеничний традиційний (з 5,64 грн до 6,24 грн) і батон нарізний київський (з 5,34 грн до 5,64 грн).

При цьому, як поспішили запевнити в "Київхлібі", вартість соціальних сортів підвищувати не планують. Купити їх можна в спеціальних кіосках, яких наразі у столиці вже понад сотні.

Кореспонденти видання розповіли, що о 12:00 полиці вже спорожнілі. Завезення відбуваються о 8 ранку, о 14 дня, і о 16 ввечері. Ранковий хліб часто спізнюється, і приїжджає ближче до десятої, тому люди довго мерзнуть, щоб зекономити на хлібі гривню-дві.

Київхліб планує встановити ще понад 70 ларьків.

"Самі кияни просять більше кіосків. Дуже багато звернень від мешканців Печерського району. Але встановити їх не так просто - це потрібно погоджувати з КМДА, "Київенерго" та РДА", - розповіли у прес-службі підприємства.