В одному з київських магазинів продають торти, що вироблені в окупованому терористами Луганську і промарковані "ЛНР".

Відповідними фотографіями поділилися у соціальних мережах.

Користувачі стверджують, що торт "Луганський" не складно знайти на полицях магазину на Бесарабській площі. Скільки за нього просять - наразі невідомо.

Аналогічний випадок відбувся у столиці ще торік. Тоді, на "Шахтарський торт", що був промаркований "Луганською народною республікою", звернув увагу активіст Євген Мироненко. Він зазначив, що киян дуже здивувало, як із підконтрольної бойовикам території до України потрапили луганські солодощі.

"Читаю про закриту торгівлю з "ЛНР", про попередження Турчинова про неможливість розрахунків викрадених з банків грошей, про перекриття всіх шляхів і затвердження коридорів пропуску в Луганськ тільки через Щастя і Станицю-Луганську, а в реальності товар ввозять через ростовську трасу і далі на Дебальцеве", - зазначив тоді Мироненко.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читайте також: Супермаркети продають зіпсоване російське пиво (фото)

Ця ситуація привернула увагу навіть виробника славнозвісних тортів. Одному з українських ЗМІ він прокоментував, що торти можна придбати лише у магазинах Луганська, за 70 гривень, і він гадки не має, як товар потрапив до Києва.