Під Верховною Радою вкотре проходить мітинг. Сьогодні до народних обранців прийшли приватні підприємці, IT-шники, аграрії та люди інших робітничих професій. З собою до будівлі Уряду вони принесли двадцять дві ялинки та відрубані голови корів. На роги деяких з них як гірлянди повісили портрети деяких політиків.

Мітингувальники прийшли до народних обранців з вимогою не погіршувати їм умови підприємницької діяльності, приймаючи новий Кодекс від Міністерства Фінансів України. Який до того ж не дасть змоги бізнесу розвиватися, та зберігає корупційні схеми з нарахуванням ПДВ.

Читайте також: Соцмережі тролять мітинг міліції в Києві (фото)

Люди, які приїхали з Чернігова та займаються сільським господарством, обурюються, кажучи, що аграріїв поставили в найгірше становище, і це попри те, що наша держава є аграрною країною. Учасники акції говорять, що їм без різниці, яка політична сила підтримає їх, найголовніше – не дати знищити малий та середній бізнес, й не приймати новий Кодекс.

Як повідомляє "Вечірній Київ", люди поступово прибувають на мітинг, і натовп збільшується. Організатори заявили, що розраховують на участь близько 15 тисяч людей.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще