Українська льотчиця Надія Савченко написала лист, в якому подякувала всім, хто її привітав із днем народження, за небайдужість. Фото листи опублікував на своїй сторінці в Facebook один з адвокатів народного депутата Ілля Новиков.

"У мене ще не було так багато друзів, які влаштували б мені найкращий святковий день і які, незважаючи ні на що, раділи зі мною цього весняного дня", - написала Савченко.

Делегат України в ПАРЄ зазначила, що дуже переживала за росіян, які вирішили її підтримати і вийшли на акції протесту.

"Волі вам. Всі, хто постраждав за свої переконання і за мене, - моя справа. Дякую добрим людям світу за підтримку", - зазначила льотчиця.

Читайте також: Адвокат Савченко обматюкав прокуратуру

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, що Надія Савченко перебуває в московському СІЗО в одиночній камері вже 10 місяців. Її "підозрюють" у вбивстві російських журналістів. Раніше адвокат українського льотчиці Надії Савченко Марк Фейгін розповів, що його підопічну або залишать у Росії відбувати покарання, або відправлять до України.