Двом полоненим російським спецназівцям українські лікарі зробили операції. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив медик з Луганська Григорій Максимець.

За його словами, полонені розповіли, що вони приписані до військової частини в Тольятті. Зараз цей підрозділ знаходиться в Луганську, уточнили вони. У бою вони були поранені і доставлені в медслужбу батальйону "Айдар" та 59-го госпіталю.

"Російські диверсанти дуже турбувалися за свої органи, які медики-карателі повинні у них вирізати з метою продажу, про що, з їхніх слів, їх постійно попереджають батьки-командири. Один з офіцерів-окупантів навіть зажадав оперувати плече без наркозу - стеріг свої нирки - і ми пішли назустріч побажанню терористичного трудящог ", - повідомив лікар.

За словами Максимця, у другого полоненого була перебита стегнова кістка. Йому наклали апарат зовнішньої фіксації.

Полонені також розповіли, що в атаку на місто Щастя вони висунулися з окупованого Луганська. За їх словами, командири заявили про те, що з Щастя виведений "Айдар". Спецназ був направлений туди, щоб перевірити, чи так це.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Читайте також: В зоні АТО впіймали двох російських диверсантів

Нагадаємо, 16 травня в Щасті пройшов бій, в результаті якого були поранені три українських бійці, вбиті троє російських військових. Взяті в полон двоє російських офіцерів. Це - сержант Александров Олександр Анатолійович і капітан Єрофєєв Євген Володимирович. Військові з'ясували, що перед полоненням вони вбили українського солдата Вадима Пугачова. У бійця влучили шість куль.