Президент Петро Порошенко привітав футболістів київського "Динамо" з 40-річчям перемоги у фінальних матчах Кубка володарів кубків та Суперкубку УЄФА. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Вболівальники київського "Динамо" були українцями не за пропискою, а виходячи зі своїх дуже патріотичних футбольних почуттів. І я згадую, як ми пишалися, що ці нагороди приїхали саме до Києва", — сказав він.

Глава держави заявив, що ультрас київського "Динамо" з перших днів Майдану проявили свою патріотичну позицію, що є давньою традицією

"Незважаючи на традиційне суперництво серед фанів футбольних клубів, вони прийняли рішення припинити суперечки і вступити у величезну боротьбу спільно, щоб захистити Україну. Наші досягнення на футбольній ниві дарують нам дивні прояви патріотизму", — відзначив президент.

Матеріал по темі: Зепп Блаттер все-таки залишається президентом ФІФА

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що "Динамо" стало чемпіоном України 2015 року.