На контрольно-пропускному пункті "Гнутове" у Донецькій області водія мікроавтобуса затримали при спробі дати хабар співробітникам Держприкордонслужби та без огляду авто проїхати на територію, підконтрольну терористам.

Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

Хабар у розмірі 5500 гривень водій транспартного засобу сховав у пачці сигарет і спробував передати співробітникам Держприкордонслужби. Після попередження про кримінальну відповідальність за правопорушення чоловік спробував відібрати гроші. Крім цього, він відмовлявся від огляду вмісту мікроавтобуса і чинив злісний опір.

Читайте також: Прикордонники затримали донецьке авто з фіктивними документами

В результаті огляду транспортного засобу співробітники Держприкордонслужби виявили 850 літрів пива, а також сигарети і горілчані вироби під переднім сидінням авто.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За даним фактом Держприкордонслужба поінформувала співробітників СБУ, ГФС та ГУ МВС України в Донецькій області для прийняття правового рішення.