Широко розрекламований ремонт станції метро "Лівобережна" нарешті закінчився, і кілька днів тому кияни змогли на власні очу побачити "сучасний та комфортний" вестибюль №2, який обіцяли "змінити до невпізнання".

Як результат – уже кілька днів у соцмережах кепкують з того, що вийшло. Користувач соцмережі Facebook архітектор Еміль Дервіш поділився фотографіями свого колеги Антона Вергуна, які той опублікував в Instagram. При їх перегляді неможливо повірити, що ремонт такої якості коштував майже мільйон доларів.

Зазначається, що роботи виконувало ТОВ "Енергодарбудмеханізація".

На знімках добре видно численні "ляпи" працівників, починаючи від якості укладання плитки і закінчуючи брудом та невдало підібраним шрифтом у назві станції.

Коментатори не пошкодували сарказму, а один з користувачів навіть закликав "створити спільноту по захисту станцій, що залишилися".

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У свою чергу заступник столичного міського голови Ілля Сагайдак теж поділився враженнями від ремонту.

"На жаль, як часто буває, гарна ідея була погано реалізована. Що ми маємо?

Купу халтури за великий бюджет та дизайн, який зовсім відрізняється від того, що пропонувався, коли я був профільним заступником. Я раджу не платити жодної копійки таким підрядникам і виставити претензію за неякісний ремонт", – написав чиновник.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", автором нового дизайну станції метро "Лівобережна" виступила архітектурна студія InLab architects.