Ще рано про говорити про повну перемогу Майдану в Україні, оскільки він й досі не завершився.

Про це повідомив голова Верховної Ради Андрій Парубій в інтерв'ю "Укрінформу". Він зазначив, що на сьогоднішній день є дуже важливе завдання - утримати працездатний парламент, незважаючи на численні провокації.

"Утримати Верховну Раду - це не менш важливо, ніж було утримати Майдан в ті особливо важкі місяці, коли нас намагалися розбалансувати. Я дуже добре це пам'ятаю. Я дуже добре знаю, які зусилля докладалися, щоб нас зсередини розхитати. І багато тих же погроз і, відповідно, завдань стоять перед нами і сьогодні. і звичайно - це не просто спогад ", - підкреслив Парубій.

Спікер парламенту додав, що постійно знаходиться в контакті з секретарем РНБО Олександром Турчиновим і главою МВС Арсеном Аваковим. Він заявив, що це не просто робоче спілкування, а співпраця заради захисту країни. Україну, за його словами, підстерігають загрози не тільки ззовні, але й зсередини.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що загроза відкритого вторгнення Росії особливо посилилася на тлі дій Кремля в Сирії.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще