Цього разу в руки правоохоронців потрапила громадянку України Ірина Мусієнко, яка підозрюється в участі в так званій "газовій схемі” депутата Онищенка, зокрема у вчиненні ряду кримінальних порушень.

Про це на офіційній сторінці у Facebook повідомила Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Жінка затримана 7 квітня в аеропорту Подгоріца владою Чорногорії за орієнтуванням Інтерполу та Європолу. Тепер САП готує її екстрадицію до України, аби притягти до кримінальної відповідальності.

"У день перших затримань учасників "газових схем" - 15.06.2016 Мусієнко І.М. покинула територію України та до теперішнього часу не поверталась. 13.08.2016 Мусієнко І.М. повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч.1 ст.255; ч.4 ст.28, ч.5 ст.191; ч.4 ст.28, ч.2 ст.205; ч.4 ст.28, ч.3 ст.209 КК України, а постановою детектива НАБУ від 13.08.2016 оголошено розшук підозрюваної Мусієнко І.М", - йдеться в повідомленні.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", недавно Олександр Онищенко заявив, що суд відпустив його матір, затриману в Мадриді. В Україні цю заяву нардепа ніяк не прокоментували.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще