Компанія Hublot стала офіційним виробником годинників Ліги чемпіонів і Ліги Європи. Також вона розробила, в зв'язку з цим, нове електронне табло для суддів.

Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Європейська футбольна асоціація і Hublot підписали угоду про те, що швейцарська компанія стане офіційним виробником годинників Ліги чемпіонів на найближчі три сезони.

Співпраця з головним клубним європейським турніром стане новим елементом в стратегії компанії в області футболу.

В зв'язку з цим Hublot і розробила новий дизайн електронного табло. Його використовуватимуть судді на матчах Ліги чемпіонів в сезонах з 2015 по 2018 рік. Це табло використовуватиме четвертий арбітр для позначення замін, а також кількості хвилин, які основний рефері додаватиме до основного часу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читайте також: Зірка "Барселони" отримає рекордний бан за матюки

Зазначається, що розробників нового табло надихнув зовнішній вигляд годинників Hublot та бренд найпрестижнішого європейського кубка.

Офіційно нове електронне табло для суддів з'явиться в рамках стартових матчів раунду плей-офф. Також його використовуватимуть під час матчу між донецьким "Шахтарем" та австрійським "Рапідом" у Відні та Львові.