Найбільший у Східній Європі спортивно-музичний фестиваль Z-Games переїхав із Криму. Цього разу він проходить із 10 по 24 серпня у Затоці Одеської області.

Про це пише видання "Маяк".

"У ці дні сотні спортсменів з України та країн Європи приїхали, щоб взяти участь у змаганнях, показати свої сили, поспілкуватися з однодумцями і спробувати щось нове", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Українські веслувальники взяли "бронзу" чемпіонату світу

На фестивалі виступили як аматори, так і професійні спортсмени-ектремали. Глядачі могли взяти участь у майстер-класах з кайту, скейтбордингу, слімбордінгу, слеклайн, скелелазіння, балансбордінгу, паркуру, воркауту та інших видів спорту.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Найбільш видовищним був dirt jumping, на якому спортсменам треба було стартувати зі смуги розгону висотою більше семи метрів.

На окремих клубних майданчиках тривали батли представників хіп-хоп культури.

Вечорами працювала головна сцена фестивалю із конкурсом бікіні та виступами відомих гуртів: Вагоновожатые, O.Torvald, Brutto, американського репера Xzibit'а.