Після жеребкування Ліги Чемпіонів керманич "Шахтаря" Мірча Луческу розповів про шанси українських клубів у головному футбольному турнірі Європи.

Тренер гірників розповів, що його клуб усіма силами намагається триматися рівня Ліги Чемпіонів. Через скрутну ситуацію "Шахтар" не може дозволити собі дорогих гравців та вимушений продавати лідерів. Однак, Луческу запевнив, що його гравці обов'язково нав'яжуть боротьбу "Реалу" та ПСЖ.

Містер також прокоментував жереб у Лізі Чемпіонів для "Динамо". Він зазначив, що у киян на перший погляд простіша група, але їхні суперники також перебувають у хорошій формі.

"Челсі" - команда, яка зазвичай не веде гру і диктує умови, а добре обороняється і чекає своїх моментів в контратаках. Я думаю, що "Динамо" в своєму нинішньому стані приблизно на рівні "Челсі". Тому вважаю, що у киян хороші шанси битися за перші два місця", - розповів Луческу.

На думку тренера, головне, щоб його команді давали грати у футбол. Луческу вимагає поваги до своєї команди та закликає суддів більш старанно працювати під час матчів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Читайте також: Мхітаряну можуть не дозволити грати матч ЛЄ в Азербайджані

Свій перший матч у ЛЧ "Шахтар" зіграє з "Реалом" у Мадриді 15 вересня. Наступного дня "Динамо" поміряється силами із "Порту" у Києві.