Сьогодні хорватська Федерація футболу повідомила про розрив трудових відносин із наставником збірної Ніко Ковачем. 43-річний спеціаліст очолював команду з 2013 року.

Причиною звільнення стали останні низькі результати. Команда з Балкан у двох останніх матчах відбору до Євро-2016 зіграла у нічию з Азербайджаном та поступилася Норвегії з рахунком 2:0. Після цих провалів хорвати опустилися у своїй групі з першої сходинки на третю і ризикують не потрапити на Чемпіонат Європи.

Ніко Ковач після отримання посади головного тренера вивів збірну на ЧС-2014. Там він не зміг вийти з групи, де суперниками були Бразилія, Мексика та Камерун.

Читайте також: Білоруські вболівальники передали гроші та харчі бійцям АТО

Під час кар'єри гравця Ковач запам'ятався виступами у чемпіонаті Німеччини. Там він грав за "Герту", "Баєр", "Гамбург" та "Баварію". У складі збірної Хорватії він провів 83 матчі, в яких забив 15 голів.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще