Швейцарській футбольний союз вирішив приєднатися до європейських футбольних клубів та установ у допомозі переселенцям з Близького Сходу. У найближчих турах швейцарської ліги за кожен забитий гол федерація перерахує по 455 євро на допомогу емігрантам.

Ця благодійна акція стосуватиметься не лише вищу лігу, а й другий за силою дивізіон. В середньому, у швейцарській Суперлізі за один тур команди забивають більше шістнадцяти голів. У турнірі беруть участь десять команд.

Окрім фінансової допомоги, федерація також закликатиме уболівальників жертвувати кошти на потреби біженцям. На стадіонах звучатимуть відповідні оголошення. Футбольний союз впевнений, що громадяни мають проявити свою турботу.

Читайте також: Лондонський "Арсенал" допоможе сирійським біженцям

Проблеми біженців стала для Європи актуальними цього літа. У зв'язку із війною на Близькому Сході велика кількість емігрантів прямує до континенту. Лише у цьому році до Європи мають переселитися майже мільйон громадян Сирії.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще