Захисник "Барселони" Херард Піке серйозно образився на глядачів матчу Іспанія-Словаччина. На домашньому стадіоні публіка виявилась прихильниками мадридського "Реалу". Під час усього поєдинку захисник збірної чув свист на свою адресу.

З цього приводу Піке згадав про свою антипатію до королівського клубу. Але він запевнив, що для нього свит від вболівальників "Реалу" наче приємний спів.

"Я буду реагувати однаково навіть у тисячний раз і радіти поразці "Реала". Такий я вже є. Хочу, щоб "Реал" завжди програвав. На моє бажання ніхто не здатний вплинути. Я люблю "Барсу", тому бланкос не дочекаються від мене вибачення ", - заявив Піке на прес-конференції.

Негативна реакція трибун Сантьяго Бернабеу змусила федерацію перенести товариську гру іспанців проти збірної Англії у місто Аліканте.

Окрім того, що Піке є вихованцем спортивної академії "Барселони", він також є офіційним членом правління клубу. Його родина вже давно володіє акціями спортивної установи.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Читайте також: Матч Ліги чемпіонів проти "Динамо" пропустить основний воротар "Челсі"

У 2011 році під час матчу з "Реалом" захисник провокував суперників фразою: "Ми виграємо кубок вашого короля". Давно відомо, що футбольний клуб "Барселона" є прихильником відділення Каталонії від Іспанії.