Футбольний клуб "Гарт оф Мідлотіан" віддячив своїм фанатам за вірність. На третьому комплекті форми команди цього сезону зображені прізвища восьми тисяч уболівальників.

У сезоні 12/13 у единбурзького клуба розпочались проблеми з фінансуванням. Через це у "Гартс" впровадили тимчасову адміністрацію та понизили їх у класі - клуб вилетів із Шотландської Прем'єр Ліги до Чемпіонату футбольної ліги.

Після цього фанати розпочали збір коштів, щоб вивести клуб з кризи. Вже у першому сезоні "Гартс" повернулись в еліту. Цього року керівництво клубу віддячило справжнім прихильникам, надрукувавши їхні імена на футболці.

Столична команда не єдина у Шотландії, яку спіткали фінансові труднощі. У тому ж 2012 році клуб "Рейнджерс" із Глазго також понизили у класі. Одна з найтитулованіших команд країни і досі перебуває у трясовині.

Читайте також: Румунський "Стяуа" ризикує позбутися усіх титулів до 1997 року

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Команда "Гарт оф Мідлотіан" є чотириразовим чемпіоном Шотландії. Останнє чемпіонство "серця" оформили у 1960 році.