Апеляційна інстанція УЄФА залишила в силі покарання Хорватського футбольного союзу. Зі збірної Хорватії знято очко у відбірковому циклі чемпіонату Європи-2016. Наступні два матчі на домашньому стадіоні вона проведе при порожніх трибунах.

Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Хорватський футбольний союз подав апеляцію на рішення Контрольно-дисциплінарної та етичної інстанції від 23 липня цього року. Хорватів покарали за расистську поведінку вболівальників під час матчу відбірної групи Н проти італійців. Матч проходив 12 червня в місті Спліт.

Скаргу розглянули на вчорашньому засіданні Апеляційної інстанції УЄФА.

Апеляцію хорватської сторони відхилили. Початкове рішення дисциплінарної інстанції УЄФА залишається в силі. Хорвати також зобов'язані провести два наступних домашніх матчі в турнірах УЄФА при порожніх трибунах і до кінця кваліфікації не грати на стадіоні "Полюд" в Спліті. Також хорватів оштрафували на сто тисяч євро. Рішення остаточне.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читайте також: Футбольна профспілка вважає гравців "практично рабами"

Зараз збірна Хорватії займає третє місце в своїй групі. Вони поступається тільки Італії та Норвегії. Хорвати тепер мають у своєму активі 14 очок і вони є потенційним суперником збірної України в боротьбі за "найкраще третє місце". Команда, яка займе його, отримає пряму путівку на Євро-2016.