Олександр Панков, який представляє ділові інтереси українського гравця Артема Мілевського розповів, що в його послугах зацікавлена велика кількість клубів з Європи.

"Куди далі Мілевський планує їхати грати? Німеччина, Польща, Іспанія, Америка, Ізраїль, Кіпр, Малайзія, Румунія! Багато варіантів! Почекаємо ще. Він гідний хорошого клубу!" - прокоментував футбольний агент.

Також він додав, що у Мілевського є можливість повернутись грати в Україну, але варіант з вітчизняним клубом не є для них пріоритетним.

У ЗМІ ходили навіть чутки, що Артем може приєднатися до винниківського "Руху". За цей аматорський клуб зі Львівської області наразі грає друг Мілевського Олександр Алієв, який також був гравцем національної збірної України.

Читайте також: Роналду готується повернутися до Манчестера - ЗМІ

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Мілевський розірвав контракт із хорватським "Хайдуком" на початку вересня за згодою обох сторін. Таке рішення у команді пояснили омолодженням складу.