Легендарний тренер "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон розповів про причини своєї відставки у 2013 році. Шотландця на таке рішення підштовхнули сімейні обставини.

Керманич МЮ здивував усю футбольну спільноту своїм рішенням залишити МЮ. У 2012 році померла сестра-близнючка його дружини Кеті Бріджет Робертсон. Перед цим Фергюсон навіть і не думав закінчувати кар'єру.

"Одного вечора я помітив, що дружина під час перегляду телевізора втупилася в стелю. Я знав, що їй було самотньо. Ви знали, що Кеті і Бріджет були близнюками? Коли я їй сказав, що прийшов час мені піти у відставку, вона не заперечувала зовсім. Розумів, що дружина хоче, щоб я зробив це", - розповів сер Алекс.

Фергюсон додав, що після того, як він оголосив про ухід, він намагався налаштувати команду для майбутнього спеціаліста.

Сер Алекс працював головним тренером МЮ 26 років. За ці роки він виграв з командою 38 титулів та фактично перетворив "Юнайтед" із середняка на гранда європейського футболу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Читайте також: На Мілевського претендують багато європейських клубів - агент

Влітку 2013 Фергюсона замінив інший шотландець Девід Мойес, якого звільнили по ходу сезону через невдалі виступи. Зараз МЮ керує досвідчений голландець Луї ван Гал, якого також критикують у ЗМІ.