Відомий півзахисник збірної України Максим Каліниченко розповів виданню Sportbox про своє бачення конфлікту між Україною та Росією. Більш за все спортсмена засмучує той факт, що сторони не хочуть одне одного почути.

"Я - українець і завжди ним буду, але найбільше мене засмучує стіна нерозуміння між сторонами. Прикро, що люди навіть не хочуть спробувати зрозуміти один одного. В найближчі кілька років стіна нікуди не зникне", - розповів Каліниченко.

Також колишній футболіст розповів про свій намір отримати тренерську ліцензію для подальшої роботи. Курси з підготовки він хотів проходити саме у Росії.

"Коли я хотів записатися на тренерські курси в Росії, мені сказали, що з українським паспортом там робити нема що, однак це робили не прямим текстом, та я й не сам дзвонив, а дізнавався через людей, але такий меседж дійсно був. Виходить, можу навчатися в будь-якій країні світу, крім Росії - що поробиш", - додав колишній футболіст.

Максим Каліниченко відіграв за збірну України 47 офіційних матчів, у яких забив 7 голів. Вісім років своєї футбольної кар'єри він провів у складі московського "Спартака".

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Читайте також: На Мілевського претендують багато європейських клубів - агент

Закінчував футболіст кар'єру у сімферопольській "Таврії". Після анексії Криму він розірвав контракт із клубом та знаходиться у статусі вільного агента.