Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич прокоментував провальний матч своєї команди проти луганської "Зорі" та висловився стосовно останніх заяв форварда Євгена Селезньова.

Маркевич вважає, що не варто виносити проблеми у пресу та треба зосередитись на грі. Він розповів, що також має претензії до керівництва, але скаржитися про проблеми не збирається.

"Зараз склалася складна ситуація. Що тобі дали або не дали, нікого не цікавить. Не потрібно інтерв'ю давати. Дав інтерв'ю - і Бог покарав. Не потрібно розбурхувати", - заявив Мирон Маркевич.

Після матчу з римським "Лаціо" Євген Селезньов заявив, що може залишити команду. За його словами, у клубі вже довгий час не платять зарплату. Згодом він додав, що все ж збирається відпрацювати свій контракт до кінця.

Читайте також: З українським паспортом у Росії робити нічого - екс-футболіст збірної України

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Вчора ввечері луганська "Зоря" розгромила в гостях "Дніпро" з рахунком 0:3. Після матчу капітан дніпрян Руслан Ротань розповів, що луганчани заслуговують на оплески.