У бразильському місті Ріо-де-Жанейро обрали девіз кампанії з проведення Олімпіади-2016 - ним стане фраза "Ми всі - Бразилія".

Про це повідомила місцева газета Folha de Sao Paulo.

За інформацією видання, цей слоган вибрала особисто президент країни Ділма Руссефф після нарад з співробітниками своєї канцелярії, які відповідають за зв'язки з громадськістю.

Серед неприйнятих бразильською главою слоганів - "Пот перетворюється на золото". Радники мотивували відкидання даного девізу тим, що Бразилія не входить до складу провідних олімпійських держав, тому навряд чи може претендувати на велику кількість перших нагород у цих змаганнях. Таким чином, згідно з думкою експертів, це гасло не стало б асоціюватися з успішними досягненнями бразильських спортсменів.

Читайте також: Оприлюднена дата проведення других Європейських ігор

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Нагадаємо, XXXI літня Олімпіада запланована на 5-21 серпня 2016. Вперше Олімпійські ігри пройдуть в Південній Америці.