Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України зняв з львівських "Карпат" заборону на заявку нових гравців.

Про це повідомляє сайт команди зі Львова.

Генеральний директор "Карпат" Юрій Дячук-Ставицький зазначив, що це було одне з найважливіших засідань КДК ФФУ за весь період існування львівського клуб.

"З боку клубу ми показали виконану та проведену роботу з проблемних питань, відповідно, це просто не могло залишитися непоміченим", - наголосив він.

Нещодавно до клубу приїхали керівники ФФУ та Прем'єр-ліги. Вони, за його словами, відзначили позитивну динаміку зрушень і були готові підтримати "Карпати" під час вирішення проблем.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Судячи з усього, КДК зняв з "Карпат" заборону проводити трансферну діяльність, тому поки ми зможемо заявляти вільних агентів, аж до відкриття трансферного вікна", - резюмував гендиректор клубу.

У майбутньому львівська команда зможе повноцінно працювати на трансферному ринку.

Читайте також: Орендованим футболістам "Динамо" дозволили зіграти за "Говерлу"

Клубні юристи отримають всі необхідні документи. Також про рішення КДК вже знає і Прем'єр-ліга.

Дячук-Ставицький зазначив, що у команди ще залишаються невирішені питання. Він розповів, що у Федерації знають, що в клубі вчасно виплачують заробітну плату, постійно розвивавають свою інфраструктуру та працюють з дітьми .

Керівництво Федерації, за словами гендиректора, вірить в роботу Почесного президента "Карпат" Димінського.