Голкіпер португальського "Порту" Ікер Касільяс прокоментував перемогу своєї команди над лондонським "Челсі". Легенда "Реалу" запевнив, що ця дуель мала для нього виключно спортивний характер без особистостей.

"Я щасливий не тому, що переміг Моуріньо, а тому що виграла моя команда. Я привітав Моуріньо. Ми потиснули руки, як чоловіки. Пройшло багато часу. Якщо ми зустрічаємося один з одним, то вітаємося. Краще не жити в минулому, і я цього не роблю", - заявив іспанець.

Після перемоги над чемпіонами Англії "Порту" опинився на другій сходинці, набравши чотири пункти. Стільки ж очок набрали київські динамівці, але підопічні Реброва мають кращу різницю забитих та пропущених голів.

Читайте також: "Динамо" перемогло "Маккабі" у Тель-Авіві

Конфлікт між Касільясом та Моуріньо розпочався ще коли португалець очолював "Реал". Тоді він вирішив посадити на лаву запасних Касільяса, який був капітаном команди. Відтоді Касільяс так і не повернувся до своєї найкращої форми та залишив клуб.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще