Як стало відомо Sports.ru, проект створення об'єднаного футбольного чемпіонату Росії і України офіційно закритий з 1 жовтня.

Публічно про свій відхід вже оголосив прес-аташе проекту Андрій Малосолов.

"Отже, завершилася моя спільна робота з Валерієм Георгійовичем Газзаєвим в рамках проекту Оргкомітет ОФЛ. Почавшись у 2012 році в якості проекту об'єднаного чемпіонату Росії і України, після подій на Майдані, він трансформувався в передвиборчу компанію Валерія Газзаєва на посаду керівника РФС, під яку нами була написана серйозна програма розвитку галузі", - написав Малосолов на своїй сторінці у фейсбуці.

Читайте також: На матчі "Шахтаря" з французьким ПСЖ спалили прапор "ДНР"

Нагадаємо, Об'єднаний чемпіонат повинен був стартувати в 2015 або 2016 році. До цього моменту організатори встигли б підготувати всі необхідні документи. Планувалося, що участь у змаганнях візьмуть клуби з Росії, України і, можливо, декількох інших країн. Формально "ідея" україно-російського чемпіонату належала голові "Газпрому" Олексію Міллеру.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще