Колишній капітан збірної Англії Девід Бекхем розповів про перспективи свого рідного клубу. На його думку, "Манчестер Юнайтед" вже скоро розпочне вигравати кубки під керівництвом Луї ван Гала.

"Не думаю, що щось подібне може трапитися з "Манчестер Юнайтед". Ніколи не повірю, що ми можемо на довгий час випасти з боротьби за трофеї після всього, що було вкладено в цей клуб", - розповів Девід Бекхем ESPN.

Легендарний півзахисник "Юнайтед" висловив свою підтримку чинному наставнику команди Луї ван Галу. Він додав, що навіть коли "дияволів" очолював сер Алекс Фергюсон, команда переживала скрутні часи.

"Так, ми зазнали тяжкої поразки в ці вихідні. Але, на мій погляд, команда поступово повертається в потрібний стан", - додав 40-річний екс-футболіст.

Читайте також: У Мексиці відбудеться Чемпіонат світу по футболу для ветеранів

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Девід Бекхем захищав кольори "Ман Юнайтед" з 1991 по 2003 рік. Він разом з іншими футболістами став одним із "пташенят Фергюсона". Саме та команда вважається однією з найкращих в історії футболу.