Український нападник футбольного клубу "Спліт" відповів хорвату Івиці Пиричу. Напередодні колишній гравець київського "Арсенала" звинуватив Мілевського у відмові допомогти дітям з АТО.

"Ось, що хочу сказати з приводу висловлювань Пирича. Це чистої води "утка". Тільки не зрозумію, для чого це йому. І взагалі, хто він такий, щоб робити подібні заяви?" - наголосив Мілевський.

Колишній гравець збірної України запевнив, що любить дітей та допомагає усім, хто потребує. За його словами, він багато кому допоміг у житті - це можуть підтвердити усі, хто його знає.

"Я чудово розумію всю важливість сьогоднішньої ситуації. А Пиричу порадив би закрити свій рот і займатися своєю справою, а не розповідати байки.

Головне, щоб ці гроші дійшли туди, куди потрібно. Ніхто не звертався ні до мене, ні до мого менеджера з тієї історії, яку розповідає Пирич", - додав Мілевський.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Мілевський відмовився допомагати дітям із зони АТО

Нагадаємо, нещодавно хорватський екс-гравець "Арсенала" Івиця Пирич влаштував благодійний захід для дітей АТО у Спліті. За його словами, він запросив на прес-конференцію Мілевського, а він відмовився. Це сильно обурило Пирича.

Нещодавно Артем Мілевський знайшов для себе новий клуб, не залишаючи курортне місто у Хорватії. Він підписав контракт з ФК "Спліт".