УЄФА відкрив справу проти Футбольної асоціації Англії і Латвійської футбольної федерації. Причиною цього стали підсумки гри між цими командами на відбірковому турнірі на Євро-2016.

Про це повідомляє офіційний сайт Союзу європейських футбольних асоціацій.

УЄФА насторожила гра збірної Литви під час заключного матчу відбору на Євро-2016. Вони поступились національній команді Англії з рахунком 0:3 у Вільнюсі.

Проти Футбольної асоціації Англії справу відкрили через заворушення серед англійських уболівальників. Відносно Латвійської футбольної федерації ведеться розслідування за кількома пунктами. Серед них заворушення серед уболівальників, обмеження руху глядачів при пред'явленні квитків, заблоковані сходи на стадіоні.

Читайте також: Збірну Молдови покарають за підтримку України (відео)

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Повідомляється, що дисциплінарна інстанція УЄФА розглядатиме справи обох федерацій 22 жовтня поточного року.

Нагадаємо, у групі Е за підсумками кваліфікаційного етапу литовці набрали 10 очок, зайняли п'яте місце і не змогли пробитись на Чемпіонат Європи. Вище них розмістились англійці, швейцарці, словенці та естонці.