Чемпіон світу за версією WBC Віктор Постол розповів про роботу з Фреді Роучем. Також він поділився інформацією про можливий бій з боксером Менні Пакьяо.

Про це повідомляє Тribuna.com.

З Пакьяо, за його словами, ведуться переговори і він хотів би провести бій з цим легендарним боксером. Постол наголосив, що впевнений у своїх силах.

Український спортсмен вважає Роуч талановитим тренером, який підготував багато зірок. Наставник, за словами боксера, не збирався нічого міняти у його підготовці.

"Він підказує. Такого досвіду я ще не бачив. Він робить такі правильні підказки, які, дійсно, допомагають", - поділився українець.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Боксер розповів, що Роуч сам обиратиме кого тренувати, якщо бій з Пакьяо проведуть.

Читайте також: У Борисполі відчув себе народним чемпіоном - Постол

"Якщо він вибере Пакьяо, то, можливо, моїм тренером буде Марвін Самодіо - помічник Фредді Роуча. Можливо, це буде інша команда", - сказав Постол.

Роучу, за словами українця, відомо всі сильні сторони обох суперників. Він додав, що знає філіппінця по спарингам, бо провів 50 раундів, коли допомагав Пакьяо готуватись до поєдинків.

Постол вважає свого можливого суперника хорошим боксером, але вважає його звичайною людиною, з якою можна боксувати.