Найскандальніший футбольний тренер сучасності Жозе Моуріньо отримав вже не перше покарання у своїй кар'єрі. Футбольна асоціація Англії покарала наставника "Челсі" цього разу за поведінку у матчі проти "Саутгептона".

Арбітр того матчу Роберт Медлі не наважився поставити пенальті на користь команди Моуріньо. Після матчу він заявив, що судді бояться приймати позитивні рішення для його команди. ФА вирішила, що такі заяви виражають "упередженість офіційної особи поєдинку по відношенню до іншої".

Покарання для португальця виглядатиме наступним чином - він має один матч бану умовно та мусить заплатити штраф у розмірі 50 тисяч фунтів стерлінгів. Нагадаємо, зарплата Моуріньо складає 11 млн євро на рік.

Матч проти "Саутгептону" завершився для "Челсі" поразкою 1:3. Вони йдуть на 16 місці в АПЛ. Це найгірший старт для Моуріньо у кар'єрі.

Читайте також: На матч Україна - Іспанія приїхав Жозе Моурінью

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Погана гра команди не єдина проблема "Челсі". Клуб все ще вирішує проблеми з лікарем Євою Карнейро, яку Моуріньо облаяв та відсторонив від роботи. Вона все ще є частиною команди та має йти до суду.