На офіційному сайті УЄФА з'явилися імена найкращих футболістів відбору до Євро-2016. Зазначимо, що українців у цьому списку немає, а також відсутній кращий футболіст планети Кріштіану Роналду. Окрім основних 11 гравців, у команді присутні семеро резервістів.

У збірній є чотири представники Сполученого Королівства - найдорожчій гравець у світі Гарет Бейл з Уельсу, його співвітчизник Ешлі Вільямс, англієць Гаррі Кехілл та представник Північної Ірландії Стівен Девіс.

Лише одного представника мають чемпіони світу німці - Томаса Мюллера. По одному представнику в основному складі мають австрійці, італійці, румуни та ісландці - Давід Алаба, Маттео Дарміан, Резван Рац та Гілфі Сігурдссон, який допоміг своїй збірній створити сенсацію.

Кращим голкіпером став бельгієць Тібо Куртуа, а нападником поляк Роберт Левандовський.

На лаві запасних перебувають Хорді Альба з Іспанії, румунський воротар Чіпріан Татарушану, поляк Каміл Глік, словак Марек Хамшик, хорват Іван Перишич, бельгієць Кевін де Брейне та росіянин Артем Дзюба.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Читайте також: Жеребкування Євро-2016: відомі деякі учасники корзин

Зазначимо, що усі учасники збірної вийшли зі своїми командами на Євро.

У середині наступного місяця визначаться усі учасники Чемпіонату Європи у стикових матчах. А жеребкування фінальної частини пройде 12 грудня у Парижі.