Сьогодні новий наставник "Ліверпуля" Юрген Клопп провів своє перше тренування у команді. Знайомство з емоційним німцем виявилось не дуже радісним, адже нападник команди Данні Інгс отримав серйозну травму.

Англійський гравець порвав хрестоподібні зв'язки коліна та опинився у лазареті щонайменше на півроку. За попередніми даними Інгс вийде на поле лише у квітні, отже він може не зіграти на Євро-2016 за збірну Англії. Дуже часто гравцям потрібен довгий термін щоб відновитися від такої травми.

Напередодні інший гравець червоних Джо Гомес отримав травму у матчі за молодіжку Англії. Сьогодні Клопп також заявив, що не в формі перебуває бельгієць Крістіан Бентеке.

На щастя, після травми відновився Деніел Старрідж, який лікувався майже увесь минулий сезон. Також Клопп може використати у якості нападника іншого бельгійця Дівока Оріджі.

Читайте також: Жозе Моуріньо офіційно покараний

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Свій перший матч на лаві "Ліверпуля" Клопп проведе вже у суботу проти "Тоттенгема". Німець замінив на тренерському кріслі Брендана Роджерса.

Данні Інгс зіграв у цьому сезоні у п'ятьох матчах АПЛ та відзначився двома голами.