Рідний клуб бразильського нападника "Барселони" Неймара "Сантос" повідомив, що не наполягає на санкціях проти футболіста. Свого часу трансфер бразильця до Іспанії виявився не зовсім законним і тепер Неймар може півроку провести без футболу.

"Ми не робили жодних запитів до ФІФА. Ми лише хочемо відшкодування збитків. Також ми будь-яким чином допомагатимемо слідству", - офіційна заява представників клубу.

Річ у тім, що "Барселону" підозрюють у несплаті податків з переходу бразильця. Також батька Неймара звинувачують у привласненні певної суми від цього трансферу.

Неймар приєднався до "Барселони" у 2013 році. Каталонці заплатили за нього приблизно 50 млн. євро. Тодішній президент команди Сандро Россель керував переходом та був причетним до махінацій.

Читайте також: Ярмоленко залишиться у складі "Динамо" ще на п'ять років

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Цікаво, що зіркові гравці "блаугранас" постійно перебувають у фінансових скандалах. Головну зірку Ліонеля Мессі вже кілька разів звинувачували в ухилянні від податків. Свого часу йому навіть приписували строк у в'язниці.