Голкіпер португальського "Порту" Ікер Касільяс дав інтерв'ю офіційному сайту УЄФА, в якому розповів, що лідер "Балселони" Ліонель Мессі є найкращим форвардом, проти якого йому доводилось грати.

"Я завжди вважав, що Ліонель Мессі є найкращим нападником у світі. Я провів безліч поєдинків проти нього і можу запевнити, що немає кращого гравця, ніж він взагалі", - розповів Касільяс.

Такі слова іспанця можна розцінювати, як камінь у бік Кріштіану Роналду, з яким він грав у "Реалі" протягом шести років. За час співпраці двох легендарних гравців не було помітно теплих відносин між ними.

Одного разу подруга голкіпера Сара Карбонеро, яка працює спортивною журналісткою, назвала Роналду "егоїстом". Після цього між двома гравцями виник конфлікт.

Також Касільяс додав, що найвидатнішим футболістом, з яким він грав у одній команді, є француз Зінедін Зідан.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читайте також: Фінал Ліги чемпіонів у 2017 році пройде в Кардіффі

Касільяс є вихованцем футбольної академії "Реала". Іспанець є справжнім ідолом для уболівальників, але цього літа він вирішив залишити клуб через брак ігрової практики.

"Порту" також є суперником київського "Динамо" у Лізі Чемпіонів. Свій наступний поєдинок команда проведе проти "Маккабі" вдома 20 жовтня.