Найскандальніший президент ФІФА за всю історію Зепп Блаттер розповів про свою точку зору щодо його відсторонення від роботи. На думку швейцарця, комітет з етики припустився помилок під час розслідування справи.

Про це повідомляє Reuters.

Річ у тім, що Блаттера звинувачують у корупції та отриманні хабарів. З цього приводу його нещодавно звільнили з посади на 90 днів. Але сам президент обурений таким рішенням.

"Таке рішення комітету стало справжнім шоком для мене. Я досі не можу відійти від цього удару. Розслідування справи щодо мене та Платіні було неуважним", - зазначив Блаттер.

Цьогорічний скандал у ФІФА є найбільшим за всю історію організації. Швейцарська прокуратора спільно з американськими спецслужбами вже затримала кількох високопосадовців.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Читайте також: Англія більше не підтримує Платіні, як кандидата в президенти ФІФА

Нещодавно розслідування розпочали і проти Блаттера. Його звинувачують у незаконному сприянні Росії та Катару в отриманні права проводити чемпіонати світу.

Основним кандидатом на посаду нового президента організації вважався очільник УЄФА Мішель Платіні, але він також втрутився у скандал.