Італієць Клаудіо Раньєрі, який працює головним тренером у клубі АПЛ "Лестер Сіті" придумав дуже дієву мотивацію для своїх футболістів. За матч без пропущених голів вони отримують винагороду у вигляді піци та шампанського.

Річ у тім, що команда з Лестеру у цьому чемпіонаті хоч і демонструє дуже хорошу для себе форму, але пропустила гол у кожному поєдинку. Раньєрі застосував подібну мотивацію перед матчем із "Крістал Пелес" та не прогадав - "Лестер" переміг 1:0.

"Я куплю гарне шампанське і піцу. У нас буде тренування і я запитаю і гравців, коли вони хочуть з'їсти піцу. У ній багато вуглеводів і вона хороша для м'язів", - цитує італійця Goal.com.

Зазначимо, що у Британії є багато тренерів, які виступають проти подібних харчів посеред сезону та є прихильниками лише здорового харчування.

Читайте також: Директор НСК "Олімпійський" оскандалився через трибуни для темношкірих

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Лестер Сіті" насправді перебуває на несподіваному для себе місці. Скромні "Лиси" набрали 19 балів та перебувають на п'ятій сходинці у таблиці.

Клаудіо Раньєрі у різні часи був тренером "Челсі", "Ювентуса", "Роми" та "Інтера". Наразі він має мету створити зі скромного англійського клуба міцну команду Англії.