На цих вихідних український боксер Василь Ломаченко проведе свій черговий бій. Він буде захищати чемпіонський пояс за версією WBO в напівлегкій вазі.

Про це повідомляє офіційний сайт Ломаченко.

Претендентом на пояс українського боксера став мексиканський боєць Ромуло Коасіч.

Бій пройде в американському місті Лас-Вегас.

Мексиканцю 24 року. Він провів 30 боїв, з яких 25 завершились перемогою. Також в його пасиві чотири поразки і одна нічия.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Ломаченко вже прибув до Лас-Вегас. Боксер навіть встиг провести тренування.

Читайте також: Українець Віктор Постол став чемпіоном світу за версією WBC

Букмекери вважають Ломаченко беззаперечним фаворитом цього бою. Британська контора William Hill пропонує поставити на перемогу 27-річного українця з показником 1,01. Це практично 99% вірогідність його перемоги. На Коасіча приймають ставки з коефіцієнтом 17,0, а на нічийний результат - 34,0.

Ломаченко вже втретє захищатиме свій чемпіонський пояс WBO в напівлегкій вазі. Українець завоював його 21 червня минулого року. У тому бою він здолав за очками американця Гері Расселла-молодшого.