За інформацією від джерел з футбольного клуба "Дніпро", гравці команди частково отримали свої гонорари за попередні місяці. Про це повідомляє Канал 24.

Відомо, що футболісти отримали усі заборговані гроші до червня, а також аванс за липень і серпень. Решту зарплати команда так і не отримала.

Ще навесні футболістам оголосили нові умови отримання винагород. Вони отримують гроші у два транші. Перший 30%, а другий вже пізніше. Але з тих пір основну частку зарплати футболісти так і не бачили.

Фінансова криза засмутила декого з команди. Форвард збірної України Євген Селезньов навіть думав покинути клуб. За такі заяви його критикував Мирон Маркевич. Тренер вважає, що Бог вже покарав футболіста невдалим матчем.

Читайте також: Гравці "Дніпра" назвали матч із "Сент-Етьєном" міні-фіналом Ліги Європи

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Нагадаємо, сьогодні дніпряни зіграють у Франції із "Сент-Етьєном". Обидві команди мають по чотири бали у групі та ділять другу сходинку.